Efter tre lange måneder med mørke, regn, kulde, sne og blæst bliver dagene endelig lysere og vejret mildere. Der er nemlig ikke længe til, at kalenderen fortæller os, at vi nu er kommet ind i forårsmånederne. Foråret bringer altid masser af skønne ting med sig. Fuglene vender tilbage, og der går ikke længe, før man kan høre lærken synge i det fjerne. Blade og blomster begynder at springe ud, og græsset begynder lidt efter lidt at blive grønnere. Nok vigtigst af alt bringer foråret smil, kærlighed og varme – i mere end en forstand – ind i hverdagen. Når vejret skifter, og temperaturerne stiger, er det også blevet tid til at pakke vintertøjet væk og finde forårstøjet frem. Det betyder utallige farver, t-shirts, sandaler og masser af accessoires.

De rigtige ting i klædeskabet

Når foråret rammer os, så er der næsten ikke brug for den store uldne sweater længere, og derfor kan den godt blive pakket ind bagerst i skabet. Nu skal du ikke få den opfattelse, at alt dit varme tøj skal pakkes langt væk, for det er nemlig ikke en god ide at gøre. Hvis man bor i Danmark, har man for længst erfaret, at det danske vejr ikke er til at regne med. Det ene øjeblik kan solen skinne, det næste kan det stå ned i stænger. Derfor bør man også sørge for, at regntøjet ikke ligger gemt for langt væk.

Et must i forårsgarderoben er cardigans. Det er en god erstatning for de varme sweatre, da cardigans stadig er varme, men ikke i samme grad som sweateren. De er altså perfekte til denne årstid, hvor vi går fra vinter til sommer, og det ikke er helt varmt nok til kun at gå i shorts og t-shirt.

Hvis du rigtig vil fejre foråret, bliver du nødt til at have et stort udvalg af blomstrede og farverige kjoler i dit klædeskab. Et par korte støvler og en hat hertil og så har du et perfekt forårslook. Hvis du ikke er så meget til blomsterne, bør du satse på farverne, og det gælder både toppe, t-shirts og kjoler.

Nøgleordet for forårsgarderoben er altså fuldstændig indiskutabelt farver.

Man kan ikke få for mange accessoires

Selvom der er styr på garderoben, er du ikke helt klar til at gå foråret i møde med stil. Der skal nemlig lige være styr på endnu en ting, og det er diverse accessoires. I vintermånederne er det en rigtig god ide at benytte sig af smykker og lignende for ikke at komme til at ligne en omvandrende uldtot. I forårsmånederne er de gode at benytte, fordi det giver lidt ekstra liv til hele ens look. Når det er vinter, er det heller ikke til at benytte armbånd, ure, ringe og lignende, da de alligevel bare bliver gemt væk inde under de mange lag af trøjer og handsker, så det virker lidt til at være spild og unødvendigt. Derfor er det bare med at få fundet armbånd, ringe og ure frem, når foråret melder sin ankomst. Så kan de nemlig rigtig blive vist frem og være med til at fuldende dit look. Hvis du ikke har hverken ringe eller armbåndsure i din samling af smykker, så klik her for ringe, og tjek www.uniwatches.dk for at finde lækre ure.