Læg godt mærke til brandet Wonders. Det er ikke så kendt endnu, men er ikke desto mindre et af de mest interessante skobrands på markedet lige nu.

Helt kort fortalt, så laver designerne fra Wonders fodtøj til tidens moderne og stærke kvinder, der vil have kvalitet og anvendelighed, men ikke gå det mindste på kompromis med deres look, hverken til hverdag eller hvis de skal i byen en aften.

Det er blevet støvlevejr igen og se derfor alle de nye Wonders støvler, der har ramt hylderne i landets skobutikker og på nettet. Den store kollektion rummer alle de støvler, som selv den mest kræsne fashionista kan drømme om. Her er både de flade og dem med hæl, korte og lange skafter. Farvepaletten er de klassiske grå, sorte og brune nuancer, med enkelte afstikkere til andre spændende og aktuelle modenuancer. Altså noget for en hver smag og masser af skønne støvler, der er lige til at forelske sig i.

Klassiske Wonders støvler holder og holder

Wonders støvler er fremstillet i det blødeste læder. Forarbejdningen er gjort til perfektion. Fodtøj i skind er først og fremmest det mest behagelige at have på, fordi det er et fleksibelt og åndbart materiale, men skind har også den fordel, at hvis man passer det korrekt, så holder det meget længe.

Et par tips til korrekt pleje af fodtøj i skind er kun at bruge støvlerne en dag og så lade dem hvile og tørre den næste dag. Hold dem rene og pæne med en fugtig klud. De skal gerne plejes ofte med læderfedt og impregneringsspray. Lange støvler kan med fordel stives af i skafterne eller eventuelt hænges op, når de ikke er i brug, så de ikke falder sammen eller skindet rynker.

Passes støvlerne efter de nævnte anvisninger, så får man støvler der holder flere sæsoner, hvis man vælger at par fra Wonders. De kan købes mange steder, f.eks. på den online tøjbutik fashionforest.dk.

Wonders støvler har også altid et look, der gør dem meget holdbare i stilen. Stilen er eksklusiv og enkel og afspejler ikke blot en forbigående trend, men holder i årevis og passer perfekt til kvinder, der ønsker en unik stil, gerne vil fremstå feminine og har en travl hverdag, hvor der ikke er tid til fodtøj der klemmer og gnaver.

Wonders støvler til alle damer

Wonders støvler er ikke bare for de helt unge piger, men har en stil og komfort der gør dem gode til kvinder i alle aldersklasser, der vil have bevægelsesfrihed og designersko på samme tid. Pasformerne er intet mindre end geniale og gør at selv de modeller med meget høje hæle, er ganske rare at gå og stå i , – også i mange mange timer.

Den klassiske og eksklusive stil appellerer bredt og henvender sig i den grad direkte til moderne skandinaviske kvinder med sans for kvalitet, der ikke vil have alt for meget pynt og deltaljer i deres looks.

Find de raffinerede og rå lækre Wonders støvler på nettet eller spørg gerne efter dem lokalt, de forhandles mange steder, selvom brandet endnu er en hemmelighed for mange. Vil du vide mere om mærket kan du kigge på deres officielle side wonders.com