Kalenderen skriver efterhånden snart november, hvilket betyder, at shorts, T-shirts og sommerjakken for længst er pakket væk. De kommende måneder byder snarere på strik, halstørklæder, huer og handsker, hvis det da skal lykkes at holde varmen i det vinterkolde Danmark. Kulde, sne, slud og sjap er dog ingen undskyldning for ikke at tage sig godt ud, og i dette blogindlæg kommer jeg med mit bud på 3 hotte og trendy items til kvinder, der både er moderne og afstemt til årstiden.

Overdele fra Heartmade by Julie Fagerholt – luksus og exceptionel kvalitet

Er der én dansk designer, som virkelig har taget branchen med storm de seneste år, er det Julie Fagerholt med hendes stilsikre og ikoniske mærke Heartmade, der for første gang så dagens lys i 1988. Siden da har de kreative hjerner bag det danske mærke designet både luksuriøse cardigans, smukke rullekraver og stilfulde jakker – alt sammen i en enestående kvalitet. Vil du gerne vise verden, at du er med på noderne og ikke nøjes med det næstbedste, kommer du ikke udenom Heartmade. Du finder et stort udvalg af både Heartmade strik, skjorter og sko hos Fashionbox.dk. Herfra skal der især lyde en stor anbefaling af Heartmade rullekraverne, der er stilrene, moderne og yderst rare at have på.

Glem ikke handskerne!

Når temperaturen kryber under frysepunktet, er det en selvfølge at iklæde sig handsker, hue og halstørklæde. Disse tre ting har naturligvis en praktisk funktion – nemlig at holde dig varm – men derfor kan man jo godt vælge noget i en lækker kvalitet, der måske matcher med resten af outfittet. Igen er det nærliggende at anbefale Heartmade, der også har flotte og smarte handsker som en del af deres kollektion kaldet Autumn 2016. Hvis du har mod på at iklæde dig handsker, der emmer af personlighed, kant og charme, er Heartmade atter et sikkert bud, du aldrig går galt i byen med.

En god jakke holder dig varm

Mit afsluttende råd er at anskaffe dig en kvalitetsjakke. Jakken er ubetinget den vigtigste beklædningsdel, når det kommer til vintermoden, og det er da også derfor, at vinterjakker godt kan koste en smule mere end en tynd sommerjakke. Ikke desto mindre bør du bruge jakken som udgangspunktet, når du skal fastlægge din stil – det er trods alt en smule nemmere at finde passende tilbehør, når du ved, hvilken jakke du har på. Sort er altid et sikkert valg, men hvis du ikke har noget mod at gå imod strømmen, kan du med fordel forsøge dig med nuancer såsom blå eller hvid. Andre klassiske farver er grå og navy blå. Der findes ligeledes et væld af potente brands, som alle laver pæne jakker, men vil du gerne ramme tidens trends, bør du kigge dig om efter en coat, som er noget af det hotteste lige nu.

Jeg håber, at disse simple tips har givet dig mod på at fylde garderoben op med nyt tøj til den kommende vinter, så du altid kan holde varmen og stilen.