En kvindes krop er næsten som en skulptur med sine flotte former. Med et lækkert korset i god kvalitet fremhæves de feminine elegante former. Der findes mange forskellige korsetter og corsager. Et korset kan få følelsen af sensualitet og sexet udstråling frem i næsten alle kvinder. En selvsikker kvinde i et flot korset er fuldstændig uimodståelig.

Hvad er et korset og hvordan kan det anvendes?

Et korset er et stykke lingeri som sidder stramt omkring overkroppen, maven og brysterne. Det er som regel anvendt af kvinder i alle aldre. Korsettet bruges for at få en slank talje og holde ind på maven. Med et korset fås den timeglasfigur som mange kvinder drømmer om. I korsettet er der indbyggede stiver som sørger for at få den ønskede effekt frem.

Mellem stiverne er der elastisk stof som sørger for at stramme op i den vandrette retning. Næsten alle korsetter har snører som gør det nemmere at stramme til.

Det kan være forskelligt om snørerne sidder i ryggen eller foran. Korsettet kan også have knapper eller hægter foran som gør det nemmere for kvinden selv at lukke det. Korsettet kom især frem i renæssancen. Ordet korset stammer fra oldfransk og betyder oprindeligt krop.

Forskellige modeller og lækkert design

Der findes mange forskellige corsager og korsetter. Du kan vælge størrelse, farve, mærker og egenskaber. De mest brugte farver er sort og rød men korsetter findes i mange andre farver. Korsetterne kan være helt simple, men de kan også have forskellige udsmykninger. De kan have detaljer i blonder og flæser, gennemsigtigt stof eller broderier. Korsettet er lavet af strækstof, satin eller lycra. Formerne kan være som muslingekanter, blomster eller franske blonder.

Hvordan vælger du det rigtige korset

At købe frække korsetter til din kæreste eller kone kan godt være lidt svært. Et godt råd er at sørge for at det kan tilpasses godt. Hvis du ønsker et korset som skal sidde helt stramt, skal du vælge en med stålstiver. Du skal dog være opmærksom på at det kan blive ubehageligt at have på i længere tid. Så kan det være en fordel at vælge et korset som stadig kan give sig lidt.

Du skal have en ide om, om det skal bæres under tøjet eller uden på tøjet. Der er forskellige korsetter til de forskellige formål. Hvis korsettet skal anvendes en hel dag, kan det være du skal vælge et der kun støtter taljen. Det gør det nemmere at trække vejret.

Hvis det kun skal bruges nogle timer, kan du vælge et fuldt korset som også støtter brysterne. Det vigtigste er at kvinden føler sig godt tilpas idet. Korsetter kan bæres på mange forskellige måder. Du kan bruge det i soveværelset, med en pæn nederdel eller sammen med et par pæne bukser. Enhver kvinde bør have et moderne korset.

For at vælge den rigtige størrelse skal du vide målene på hende. Det er en god ide at købe korsettet en størrelse større end normal størrelse, fordi det næsten altid kan tilpasses.