Dit værelse skal passe til dig, og ejer du masser af sminke, parfume og alt damerne ejer, så har du brug for visse ting. Indretning betyder meget, da den rette indretning giver mere plads, mere frihed og ikke mindst mere glæde. Så her kan få noget hjælp til indretningen af dit værelse, når du ejer en masse dame ting.

Parfume, sminke og mere til – hvad skal man gøre af det?

Er du som mange andre kvinder, ejer du sikkert masser af sminke, sminke børster, parfume, krøllejern og andre ting lignende. Det kan være svært at få plads til det hele, så hvad skal man lige gøre af det? Det er ikke smart at pakke det hele væk i kasser og kurve, da du nemt skal kunne få fat i det, hvis du bruger det hver dag.

Først og fremmest skal enhver kvinde eje et sminkebord. Et sminkebord er meget nødvendigt, når man lægger sminke i ansigtet hver dag. Se sminkeborde, og vælg et, der passer til din stil og dit værelse. På sminkebordet, kan du have fine beholdere beregnet til sminke, så det hele er sorteret og flot. Du kan dertil også købe fine beholdere og små ”borde” til parfume og hudpleje. Det passer perfekt til et sminkebord, og så mangler du bare en stol, så du kan sidde foran bordet med et spejl, og gøre dig klar om morgenen.

Har du ekstra meget, og er der ikke plads på bordet, kan man købe hylder til væggen. På den måder fylder det ikke rummet ud, og der er derfor masser af plads, på samme tid med, at du har flere fine opbevaringssteder. Se væghylder her. Her kan du også have kurve stående, med de ting du ikke bruger hver dag.

Godt lys er nødvendigt

Når man skal have sminke på, er det vigtigt at have godt lys i værelset. Det er ikke alle, der er lige heldige og har flere eller et stort vindue, så man kan få en masse lys ind. I vintertiden er det også mørkt tidligt om morgenen, og derfor kan det være smart at have et lys i nærheden. Her kan du vælge en flot og stor gulvlampe, måske en du kan justere på, så du kan få lyset til at sidde helt rigtigt. Hvis ikke man kan se ordentligt, hvad man laver, bliver resultatet nok heller ikke så flot. Derfor er det endnu en ting, du har brug for på værelset.

Moderne, fint og rent

Det skal gerne se lidt moderne ud, altså simpelt men stadig med lidt rå stil. Derudover er det ekstremt vigtigt, at alt står fint, så der ikke ser rodet ud, selvom du har mange ting. Selvfølgelig skal der også være rent, og det er specielt nemt at gøre rent, når alt står i deres egen beholder, så du hurtigt kan løfte beholderen og tørre for eksempel sminkebordet af. Med alt dette får du et flot, ryddet og rummeligt værelse.