Ferien er for alvor over, og hverdagen er igen begyndt. Det betyder for mange en skemalagt og travl dag med mange gøremål. Der er meget at holde styr på og meget at lave. Måltidet er et vigtigt tidspunkt for hele familien eller parforholdet. Det er her, at I har mulighed for at tale dagen igennem. Det er intet bedre end et godt måltid mad til at dele både glæder og sorger. Det er dog de færreste af os, der i dag har tid og energi til at stå flere timer i køkkenet. Heldigvis kan den samme hygge genskabes meget nemt. Her får du tre gode råd til at samle hele familien rundt om middagsbordet.

Gør hverdagen lidt mere lækker

Ligesom ferien er sommeren ved at være ovre. Det betyder, at vi kan se frem til, at dagene bliver kortere og mørkere. I en sådan tid er det vigtigt at have noget at samle sig om. Det er en oplagt lejlighed til at samle familien eller dine venner. Godt bagværk gør altid underværker. Der er ikke noget bedre end en kage i ovnen på en kold og regnfuld efterårsdag. Og det behøver hverken at tage al din tid eller at koste kassen. Det kræver ikke meget at gøre din hverdag lidt mere lækker og hyggelig. Prøv for eksempel en nem chokoladekage. Både børn og voksne vil elske den!

Et rundt spisebord skaber hygge

I en travl hverdag er hele familien ofte kun samlet til morgenmad og middag. I en hektisk hverdag med arbejde, skole og fritidsaktiviteter er der meget at se til for alle. Det betyder, at måltidet er et vigtigt øjeblik. Det er over morgenmaden eller aftensmaden, at I har tid til at blive involveret i hinandens liv. Vi bruger utrolig meget tid væk fra hinanden. Derfor er måltiden en kærkommen lejlighed for at høre om dine børns skoledag eller din partners opgaver på jobbet. Det er dog svært at komme hinanden ved over et spisebord, hvor man dårligt kan se hinanden. Et rundt spisebord er med til at samle hele familien. Her kan alle se alle. Læs mere om fordelene ved et rundt spisebord her.

Forny din spiseplads

Lange samtaler og gode stunder kræver de rigtige omgivelser. Ønsker du at give måltiden mere opmærksomhed, er det en god idé at tænke over indretningen i din spiseafdeling. Et hyggeligt tæppe kan være med til at skabe en hyggelig stemning. Sørg også for at have lys og andre små detaljer på bordet. Det giver en intim og hjemlig stemnng. Sørg også for at have nogle gode og behagelige spisebordsstole. Vil du gerne give din spiseplads en lidt mere moderne indretning, kan du forsøge dig med forskellige stole. Det giver rummet liv og personlighed. For at undgå et rodet indtryk, skal du sørge for at vælge stole i samme farve eller materiale. Er du fingerfærdig kan du også nemt male stolene selv. Så er du sikker på et helt unikt udtryk.