Uanset om du er mand eller kvinde, så har du helt sikkert lagt mærke til når kvinder, unge som ældre sidder og ordner deres makeup i tog eller i bussen tidligt om morgen. Du er måske selv en af de kvinder som ordner makeup som det allersidste på vej ud ad døren – eller i bilen inden du møder ind på jobbet. Hvis du er en af dem, ligesom jeg selv er – så kender du godt til de uventede bump på vejen, svingende eller den pludselige opbremsning som gør at man får mascara på kinden eller i værste fald i øjet.

Du kan købe makeupbord fra BOBO her.


Valget om at stå 10 minutter tidligere op, vil være oplagt. Ens morgener og særligt når det gælder om at lave en smuk hverdags makeup bør gøres foran et bord med det rigtige lys. Et makeupbord vil være oplagt – og vil være med til at give dig roen for at lægge og lave et smukt hverdagslook uden stress og jag, hvor du samtidig gør dig mentalt klar på hvad du skal lave på arbejde.

Makeupbordet er stedet du kan opbevare al din makeup

Er du, ligesom så mange andre kvinder træt af aldrig at kunne finde den eyeliner eller mascara du lige står og mangler – så kan makeupbordet være din redning. Bordet er designet til at hjælpe dig med at holde orden i dine beauty produkter, om du har mangle eller få produkter så er bordet perfekt til at holde det organiseret.

Makeupbordet giver dig pladsen, spejlet og nogle har indbygget lys så du ikke skal løbe fra rum til rum for at få et spejl med det rigtige lys, og samtidig løbe frem og tilbage efter pudder eller hårlak. Ved makeupbordet vil du have alt indenfor din rækkevidde.

Børn og makeup

De fleste som har børn i en vis alder, kender det at ens makeup pludseligt forsvinder og ens hårprodukter pludseligt er tomme. Ved at investerer i et makeupbord til soveværelset – de findes i flere forskellige størrelser og designs, så selvom du har et mindre soveværelse så er det muligt at finde et som passer ind.

Sådan kan du få din makeup i fred, og ro til at kunne gøre dig klar til en ny dag – uden at skulle slås om spejlplads med børnene på badeværelset.
Ligeledes hvis du har en ung teenagedatter, så overvej om hun ikke også skal have sit eget makeupbord til sin egen makeup – særligt hvis der også er yngre børn i familien, dette kan potentielt stoppe interne konflikter i søskendeflokken i at opstå ved at hun ligesom du har jeres eget sted i huset.

Den indre Diva

Bare rolig – du er ikke den eneste der elsker vintage glamour. Der er noget ganske særligt over at sidde og gøre sig selv klar til en tur i byen eller ud og spise foran et smukt vintage makeup bord. Spejle, hvor du kan se fra flere vinkler og med perfekt lys til at sætte hår og lægge en lækker aften makeup.

At have et makeupbord i dit soveværelse, giver dig mulighed for at selvforkælelse og roen til at bruge lidt ekstra tid på dig selv i hverdagen. Tag evt. et kig ind hos Boboonline.dk og se om der er noget for dig.