Akryl negle er en af de hotteste diller lige nu. Neglene er blevet ekstremt populære, og det er meget forståeligt. De er nemlig super lækre. Akryl negle laves ved hjælp af flydende monomer også kaldet akrylvæske og pulver monomer, som er medvirkende til at skabe en hård overflade på neglen. Når du ønsker at lave akryl negle, er det vigtigt hurtigt at forstå der findes forskellige hastigheder af hærdning af akryl neglene. Så hvis du ikke har de største erfaringer indenfor, at lave negle og akryl negle, kan du med fordel vælge at prøve dig ad med den langsomste hærdning, og så se om du er for god til det. Så kan du langsomt prøve dig frem og blive bedre, i stedet for at ødelægge det første sæt negle.

Værktøj til akryl negle

Når du ønsker at starte på at lave dine egne akryl negle eller akryl negle på andre, er det vigtig at have en stor og bred viden omkring de forskellige værktøjer, som du skal bruge for at lave de flotteste negle. Der er en del værktøj, som du har brug for. Du behøver selvfølgelig ikke gå ud, og investere i alt værktøjet første gang du skal lave negle. Hvorefter du finder ud af, at du ikke er til at lave negle alligevel. Værktøjet, der skal bruges til akrylnegle, er genstande såsom – væsken og pulveret, der er medvirkende til at skabe akryl neglen. Derudover har du også brug for akrylpensler til at pensle og forme. Derudover har du behov for negletippere, formere samt neglefile. Hvis du ønsker at gå videre med dine akryl negle og synes det er rigtig fedt, kan du med fordel investere i elektriske file og negleolie til at gøre det hele lidt lettere samt give det sidste pift.

Spar penge – køb et startsæt

Ønsker du at prøve dig af med hensyn til at lave dine egne negle eller negle på andre, men er ikke villig til at betale flere tusinde kroner første gang du skal prøve at se om det er noget for dig med de negle. Så kan du med fordel vælge at købe et startsæt. Et startsæt indeholder de mest basale af de værktøjer, som er nødvendige for at komme i gang. Det er altså en måde du, som ny neglelaver kan prøve at forsøge dig frem, og se om det er noget for dig, uden at betale flere tusinde kroner for det, du kan lade dig inspirere på de mange muligheder som Minta.dk tilbyder.

Hvis du senere finder ud af at det er fedt at lave akryl negle på dig selv eller andre kan du derefter tilkøbe dig det værktøj og gadgets, som ikke fulgte med i dit første startsæt. Hvis du er en af dem, som ikke finder det specielt spændende at lave neglene, har du sparet dig selv for mange penge ved udelukkende, at købe et startsæt og ikke gå ud og investere flere hundrede og tusinde kroner i forskellige negle gadgets, som du alligevel først for brug for når du har lært at lave negle ordentligt.