Sommeren er på vej, og det betyder én ting: det er tid til at finde badetøjet frem. At vise sin krop i badetøj er for nogle en helt naturlig og let ting at gøre, mens det for andre kan være grænseoverskridende. Uanset hvem man er og hvordan man har det med sin krop, fortjener man badetøj, man føler sig godt tilpas i.

Derfor skal man købe en badedragt

Det er godt at have gjort sig nogle overvejelser omkring badetøj, inden sommeren er over os. For mange ligger denne overvejelse i hvorvidt man gerne vil købe en badedragt eller en bikini.

Det, der taler for at gå med en badedragt er, at det på mange måder er ret praktisk, at det hele blot er ét stykke. Hvis man hopper fra vipper eller godt kan lide at svømme baner kan en badedragt være en god løsning.

Den sidder, hvor den skal, og dér bliver den siddende. Badedragten er også god til dem, der måske ikke har alt for meget selvtillid hvad angår maven. Hvis man ikke er tilfreds og tilpas med, hvordan ens mave ser ud, er badedragten jo en god løsning. Maven kan skjules og måske kan det stramme badedragtsstof endda stramme det hele lidt op.

Det upraktiske ved en badedragt er, at hvis man godt kan lide at slikke sol, kan den efterlade nogle uheldige mærker. Har man badedragt på, når man ligger og slikker sol, får maven intet sol på sig. Det samme gælder for ryggen, og dette tæller meget ned for mange.

Derfor skal man købe en bikini

I forbindelse med at ligge og slikke sol, er bikinien langt mere fordelagtig end badedragten. Bikinien dækker ikke nær så meget, som badedragten, og derved får en større del af kroppen sol. Det er jo i praksis kun brysterne, skridtet og dele af balderne, der ikke få sol.
Dette betyder jo så også, at en langt større del af kroppen er ude i det fri og til skue for alle. Dét at gå til stranden i bikini medfølger komplekser for rigtig mange, fordi det jo i princippet er det samme som at stille sig i undertøj foran hele verdenen.
Hvis man eksempelvis ikke er så glad for sin mave, er der dog en løsning indenfor bikini verdenen. Nemlig de højtaljede bikinitrusser. Køber man sådan et par, bliver hele den nederste del af maven dækket, og det kan for mange betyde, at man føler sig meget bedre tilpas.

Gør klar til sommer nu med Marie Jo badetøj og bikini

Uanset om man er på jagt efter en badedragt eller bikini, er Marie Jo mærket. Gør klar til sommer med Marie Jo badetøj og bikini. Man kan få badetøj i mange modeller, farver og fits. Uanset kropstype og præferencer, er der badetøj der matcher behov. Det klassiske maritime tema er gennemgående for Marie Jos badetøj, og kvaliteten er helt i top.  Man kan på hjemmesiden skræddersy sin søgning, så kun det relevante kommer frem.