Overvejer du at købe Coca-Cola Aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder.

Coca Cola er noget vi alle kender til, det står til salg i alle købmænd, tankstationer og butikker som har noget med salg af gøre, og er uhyre populært, blandt jordens befolkning. Coca cola Blev oprindeligt opfundet 1886, af en apoteker, som ville finde en kur mod hovedpine, men fandt i stedet for opskriften til det vi i dag kender som en coca cola. Han fik udviklet en sirup, som i forbindelse med kulsyre og vand bliver til coca cola. Det har længe været kendt at der er masser af sukker i Cola, og derfor har de også produkter uden sukker, nemlig deres cola light og / eller cola Zero, som er uden sukker.

The Coca Cola Company, som virksomheden hedder, ligger i Atlanta, Georgia i USA, og har lagt der siden begyndelsen af firmaets historie, hvor det har vokset sig til en af de største virksomheder i USA, og er en verdensomspændt virksomhed, og har forretning i mere end 200 lande og har ca 79.000 ansatte rundt omkring i verden, i Danmark er det, den danske virksomhed Carlsberg som står for distribution og salget af Coca cola, og har stået for det siden 1997.

I dag sælger coca cola ca 1.4 mia serveringer om dagen i hele verdenen.

The Coca Cola Company, ved godt at de er med at generere affald, og derfor har de altid været meget opmærksomme på at de bliver nødt til at tænke bæredygtigt, så de forurener mindst muligt, når deres dåser bliver smidt i affaldet, og her har de sat et mål for 2030, som går ud på at de skal bruge mere genanvendelige produkter, så deres CO2 aftryk bliver drastisk minimeret.

En af deres største konkurrenter er firmaet PEPSICO, som også sælger sodavand, ved navnet ”Pepsi”.

Pepsi har dog den fordel, at de sælger andet end bare sodavand, de sælger også chips og snacks, hvor Coca Cola kun sælger sodavand.