Har du svært ved at finde gode og billige hoteller, kan det være, at vi her kan hjælpe dig lidt på vej med netop det.

Læs også om visa til Sri Lanka her.

Book i god tid og spar penge

For det første kan det være en rigtig god idé at være ude i god tid. Der kan være mange penge at spare ved at booke dine hotelovernatninger lang tid i forvejen. Så hvis du mange måneder i forvejen ved, hvor du skal hen, kan det være godt at være hurtig til at booke dine overnatninger. En overnatning på et hotel kan nemt komme til at koste mange flere penge, hvis du venter til sidste øjeblik med at booke den. For slet ikke at snakke om risikoen for at der kan blive udsolgt.

Vælg ikke de mest luksuriøse hoteller

Når du vil spare penge på dine hotelophold, kan det også være klogt at gå en smule ned i komfort. Du sparer ikke mange penge ved at overnatte på 5-stjernede hoteller. Men kan du klare at bo på et 3-stjernet eller 2-stjernet hotel, kan du også komme til at spare mange penge. Og ofte får du helt fine oplevelser på disse hoteller. Der er måske nogle luksuriøse ting, du ikke har adgang til, men har du bare brug for et fint værelse at overnatte i og ikke så meget mere, kan du sagtens spare mange penge på at vælge de 4- og 5-stjernede hoteller fra.

Hold øje med kampagner

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at have dit blik rettet mod kampagner fra fx de store hotelportaler på nettet. Her kan du nemlig nemt komme til at spare mange penge, hvis du sørger for at booke, når de kører med en kampagne eller et godt tilbud. Det er ikke altid til at vide, hvornår disse kampagner kommer, men disse sider er ofte ude at reklamere, så du skal ikke være bange for, at der kommer til at gå lang tid, før der igen kommer en kampagne, der kan give dig gode rabatter.