Vores venner og veninder er den familie vi selv vælger og det er ofte dem, vi tilbringer mest tid sammen med. Skal du arrangere en aftne for dine veninder, hvor i hygger jer og fejrer, at I har fundet hinanden, så kommer her et par rigtig gode råd til, hvordan du sørger for at aftenen bliver helt perfekt for både dig og dine veninder.

Musikken

I stedet for at skulle bruge en masse tid på at sidde og styre musikken kan du med fordel lave en playlist på forhånd, så du kan sætte den på og koncentrere dig fuld ud om dine gæster og jeres hyggeaften.

Du kan sagtens stå for at lave listen selv, men du kan også med stor fordel bede de deltagende komme med deres besyv og blande det hele sammen til det perfekte festmix. Noget af det, der virkelig tager kegler i denne sammenhæng, er ikke nødvendigvis den mest moderne ørehænger, men de sange med minder og gode historier forbundet til dem. Det giver både god stemning og gode muligheder for at tage en tur ned af den såkaldte ’Memory Lane’.

Maden

I stedet for at bruge en masse tid på at stå i køkkenet og lave store kulinariske kunstværker i løbet af dagen, kan du vælge at forkæle dine veninder med en middag ude eller lækker takeaway. I dag er det nemlig ikke bare muligt at bestille fra det lokale pizzeria, men også fra de mere lækre alternativer gennem udbringningsfirmaet WOLT, som du kan finde en rabatkode til her eller den evige klassiker, der endelig har overgivet sig til udbringning, nemlig McDonalds.

Det handler om at kende dine veninder og vælge dem mad, der vil give mest mening til jeres fest og fejring af hinanden. Det er ikke alle, der behøver gourmetmad for at få en perfekt aften – det kan en klassisk burger også sørge for.

Drinks!

Til en ægte venindeaften hører drinks. Der er rigtig mange gode og velsmagende muligheder at vælge imellem og du kan umuligt servere dem alle. Derfor er det en god ide at udvælge og købe ind til en eller to lækre varianter og gøre lidt mere ud af de rigtige ingredienser og den rigtige præsentation.

En god ide kan være at vælge en sur og en sød variant, der giver muligheden for at variere eller bare holde sig til favoritten. To rigtig gode bud er klassikerne Mojito og Strawberry Daiquiry der begge er friske, lækre og fugtagtige drinks, der passer perfekt til den hyggelige venindeaften med god mad og ditto musik.

Begge de ovenstående drinks kan forberedes i forvejen og serveres i kander, så de kan hældes op løbende, men vil du have det optimale ud af smagen og serveringen, så skal de laves på klassisk maner hver gang. Det tager måske lidt længere tid, men smagen bliver også bedre og dine drinks vil med sikkerhed blive nydt i fuld drag til sidste dråbe.