Når sommeren nærmer sig, så er det selvsagt for mange danskere, at de skal til stranden. Hvis ikke for at bade, så i hvert fald for at nyde solen på en smuk dansk sandstrand med en bog mellem hænderne. Under alle omstændigheder kan man dog ikke møde op på badestranden uden i det mindste at trække i badetøjet.

Især mange kvinder har det dog ikke altid lige godt med at troppe op i en afslørende badedragt eller bikini. Dette er især ikke nemt, hvis man i forvejen har det lidt stramt med sin krop. Har man det vitterligt på denne måde, så er første skridt på vejen til at føles sig mere sikker i egen krop, mens man er på stranden at vælge en badedragt frem for en bikini.

En badragt dækker nemlig betragteligt mere af især maveregionen og sidder i øvrigt meget bedre på kroppen, hvilket er årsagen til, at kvindelige elitesvømmere altid svømmer i badedragt. Der er en uheldig fordom om, at det kun er gamle damer og små piger, der går i badedragt, og at en badedragt aldrig kan klæde en voksen kvinde.

Mange forskellige varianter

Det er dog langt fra tilfældet. Der findes nemlig rigtig mange forskellige versioner af den klassiske badedragt i både farve, mønster og udskæringer, og der er helt sikkert også en, som du vil synes, er sød og fin. Hvis du stadig er usikker på, hvorvidt du skal trække i badedragten og smutte til stranden næste sommer, så tag et kig på badedragt.dk og kig igennem alle de lækre og smukke badedragter de har til salg. Der er med garanti også en, der passer dig, din smag og din kropstype.

Inden du bare finder den første og den bedste badedragt, er der dog et par designmæssige detaljer, som du med fordel kan fokusere på, hvis du gerne vil have det mest fordelagtige udtryk i din badedragt.

Tænk over dette, når du køber ny badedragt

Først og fremmest er det yderst vigtigt, at din badedragt ikke sidder for stramt. For det første gør det badedragten ubehagelig at have på, men det kan også medføre uheldige buler. Når du køber din nye badedragt, er der derfor essentielt, at du vælger en, der passer, selvom det betyder, at du går en størrelse op, og at det er en badedragt, der støtter de rigtige steder, hvis du har behov for det.

­Hvis du godt kunne tænke dig at skjule maven eller generelt bare få et mindre udtryk i din nye badedragt, så er der flere ting, du kan gøre. I den forbindelse kan du for eksempel med fordel investere i en badedragt med såkaldte rynker foran. Der findes endda badedragter med maveopstrammer indbygget, hvis du skulle ønske dig sådan en. Alternativt kan man også bare støtte sig til designet af badedragten. En badedragt med mørke sider og et lyst midterstykke kan for eksempel give dig et smallere udtryk. Der er rigtig mange muligheder med din nye badedragt, og der findes helt sikkert en badedragt, der passer perfekt til både dig og din kropstype.