Man kan sige meget om mennesker ud fra deres tøjstil, men hvad siger en kvindes valg af håndtaske så om hende? Muligvis alting! Vores tasker viser personlighed, stil og de kan også fortælle noget om, hvordan vi forvalter vores penge. Her kan du læse mere om, hvad din taske udtrykker om dig.

Er du til mærker?

Man kan få tasker i mange forskellige prisklasser, og den altafgørende faktor er i de fleste tilfælde, hvilket mærke der står indeni. Om du er typen, som bruger 20.000 eller højest 1.000 kr. på en taske, siger ikke kun noget om, hvor mange penge du har. Det fortæller også, hvor højt du vægter mode som noget, der skal bruges penge på. Har du en af de dyre liggende derhjemme, er der gode chancer for, at du er villig til at spendere en hel del på at udtrykke din stil.

Der findes også mange high street-mærker, som laver flotte tasker. De er som regel i fin kvalitet, selvom de måske ikke holder helt så længe som de dyre. Er du vild med den slags, kan det sige noget om, at du elsker at variere. Du har ikke lyst til at binde dig til én taske, men vil hellere have en ny over skulderen hver eneste gang, du træder ud.

Er du typen, som går i genbrugsbutikker og finder seje retro-tasker, er en ting sikker: du er bevidst om de miljømæssige fodaftryk, dine forbrugsvalg sætter. Samtidig er du ikke bange for at have en stil, der skiller sig lidt ud – og så er du sikker i dine valg, for som bekendt kan genbrugsvarer ikke byttes. 

Hvordan ser den ud?

Tasker kommer i utallige designs og måske har du selv en del forskellige liggende. Men hvordan ser favoritten ud? Er du til farverige modeller fyldt med print eller mønster, er du sikkert typen, som ikke er bange for at have det sjovt. Du er impulsiv, og du synes simpelthen livet er for kort til kedelige håndtasker.

Er du til de mere afdæmpede farver, for eksempel sort eller grå, har du en sikker stil, som aldrig slår fejl. Du kan måske godt finde på at inddrage forskellige farver i dit tøj, men tasken skal helst være klassisk, flot og brugbar i alle situationer. Der skal ikke være for meget tingeltangel, når du smutter ud ad døren.

I forhold til materialet tasken er lavet af, kan læder indikerer, at du går op i holdbarhed og kvalitet. Samtidig har du heller ikke noget imod, at ting er foranderlige. Læderet skifter form, når det bliver brugt, og derfor ved du også, at man nogle gange ændrer sig – hvilket er OK.

Er du mere til tasker i stof, kan det være udtryk for, at du ikke ønsker at bruge materialer fra dyr. Det fortæller også, at du gerne vil have en taske, som er nem at smide over skulderen, når du skal ud, og som man altid lige kan presse en ekstra læbepomade ned i.